
De familieboerderij is gelegen in Brugny, een klein heuveldorpje, 7 km ten zuiden van Epernay. In het hart van de Champagne strekt onze wijngaard zich uit over 10 steden zoals Brugny, Chouilly, Cuis, Epernay, Chavot, Moussy… De wijnstokken worden bewerkt met respect voor het land en het ritme van de seizoenen, waardoor de natuur, de terroirs en de druivenrassen chardonnay, pinot-noir en meunier komen tot uiting. Regelmatig ploegen van de grond, groen oogsten, blad strippen, handmatig oogsten zijn allemaal handelingen die bijdragen aan de productie van druiven van optimale kwaliteit.

1930 – De familie Bourdelat en Saladin bezit enkele wijnstokken
1955 – De heer Bourdelat en mevrouw Bourdelat Saladin vinden het champagnehuis
1995 – Joëlle Henry Bourdelat en Sylvain Henry nemen het familiebedrijf over en moderniseren het perscentrum
2004 – De zoon Thierry Henry treedt toe tot het familiebedrijf en draagt bij aan de uitbreiding van het pand
2008 – Realisatie van een wijnmakerij met thermische regeling werkend met regenwater.
2009 – Grondbewerking met ploegen voor een verdwijning van herbiciden.
2014 – Uitbreiding van de kelder en creatie van een nieuw perscentrum
2018 – Bouw van een proefkelder
2020 – Certificering: Duurzame Wijnbouw in Champagne